Om de inhoud van dansMuseum te kunnen zien, heeft u een Nederlandse Dansdagen Passe Partout nodig. Met dit ticket krijgt u toegang tot het dansMuseum, en nog veel meer!

Koop Passe Partout
Curators
Stephen Shropshire and Morgana Braga

Gesprekken
Toer van Schayk met:
Bruno Barat
Rachel Beaujean
Ted Brandsen
Prof. Dr. Emilie Sitzia
Ronald Wintjens

Geluid en licht
Xavier van Wersch

Ondertiteling
Elycio Talen

Tekstvertaling
DUO Vertaalburo

Over de Nederlandse Dansdagen dansMuseum 5

Het dansMuseum is een cultureel erfgoed project geïnitieerd in 2017 om aandacht te vragen voor de Nederlandse dans als een gewaardeerde vorm van immaterieel cultureel erfgoed en als inspiratiebron voor zowel de kenner als het publiek. De afgelopen vier jaar hebben we de tentoonstellingen Movement Matters: 20 jaar Nederlandse Dansdagen (2017), The Third Space: Ruimte en ruimtelijkheid in het werk van Krisztina de Châtel (2018), Extinctus/Extantem (2019) en Bodies of Influence: A History of Change in 25 Dances (2020) gepresenteerd.

Afleveringen
Bekijk aflevering 1
Serie tekeningen zonder titel (2018-2021)
met Prof. Dr. Emilie Sitzia